Vergroot je zelfvertrouwen met het werkboek DURVEN
13 maart 2022 

Vergroot je zelfvertrouwen met het werkboek DURVEN


Elk mens wil groeien, elk mens wil leren. Toch vinden we het moeilijk om nieuwe stappen te zetten buiten onze comfortzone. Ik heb een werkboek gemaakt 'DURVEN' waarmee ik je wil helpen om de voor jou belangrijkste stappen daadwerkelijk te gaan nemen. 

Een blij brein is een brein dat ontspannen is, dat open staat, nieuwsgierig en zonder angst. In het werkboek neem ik je mee in een reis door je eigen brein, door je een aantal vragen te stellen om erachter te komen wat jou blokkeert. Waar jouw kracht zit, maar ook waar jouw belemmerende overtuigingen zitten. Waar jij jezelf nog onbewust tegenhoudt. 

Als je het werkboek doorneemt, dan zal je erachter gaan komen dat je veel meer in je hebt dan dat je misschien denkt. Dat de stappen die je te nemen hebt, heel dicht bij zitten. 

Bij het werkboek horen aanvullende video's, laagdrempelige opdrachten, aantrekkelijke illustraties die zorgen voor inspiratie en diepgang. 

Ben jij iemand die: 

 • graag zichzelf ontwikkeld 
 • op zoek is naar nieuwe uitdagingen 
 • wil jij jezelf naar een hoger plan tillen? 
 • wil je bepaalde angsten aankijken? 
  Dan is dit interessant voor jou. 

  Ik heb jarenlange zelfstudie en mijn ervaringen als docent ingezet om dit werkboek te maken. Als jij wil veranderen en je neemt dit werkboek door, dan ga je veranderen! 
  Dan ga je erachter komen wat jou sterker maakt en beter maakt. 
  Daar heb je geen urenlange coaching voor nodig
  Het enige dat je nodig hebt is jouw wil om te veranderen en het te doen. 

  Ik ben blij dat ik dit heb kunnen maken om jou te kunnen ondersteunen in jouw reis van persoonlijke ontwikkeling. Ben je geïnteresseerd? 
  Bestel dan hier het werkboek DURVEN
Over de schrijver
Keynote Speaker, HNLP-trainer, auteur, onderzoeker/ontwikkelaar, spelontwerper.
Reactie plaatsen