de Wiskundepsycholoog


Meld je aan voor mijn masterclass:

Vind jouw natuurlijke groei met een blij brein

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Erik van Haren

Erik, de ‘wiskundepsycholoog’ (@erik.van.haren), hielp al duizenden docenten aan meer wiskundeplezier, energieke lessen en geïnspireerde leerlingen. Nu helpt hij iedereen die daar voor open staat om zijn kerngroei te ontdekken, de natuurlijke flow van het leven.

Datum & Tijd

MAANDAG
22-08-'22
20:00

Wanneer heb je voor het laatst iets gedaan

Natuurlijke groei

Een blij brein geeft je een open mind, helpt je grenzen te verleggen en stimuleert je te groeien vanuit je eigen kracht: ik noem dat kerngroei.

In dit webinar vertel ik over de natuurlijke cyclus van het leren en leven. Ik laat je ervaren wat de meest voorkomende obstakels zijn, hoe je ze eenvoudig herkent en ik geef je handvatten om ze te doorbreken. Na dit webinar ben jij in staat om jouw natuurlijke groei te vinden... Met een blij brein!

Hoe krijg je een blij brein?

Bekijk de video om alvast een voorproefje te krijgen op het webinar

Freddy Moussa

CEO Geluk Zonder Gedoe

Enorm inzicht gevend webinar!

Dit webinar van Erik vond ik enorm inzicht gevend. Toen ik de titel zag werd ik nieuwsgierig. Hoe kun je natuurlijke groeien en dat ook nog eens met een blij brein?


Ik dacht dat leren altijd moeilijk moest zijn, maar Erik heeft mij laten inzien dat het ook anders kan. Met mooie voorbeelden en tips en heb ik inzicht gekregen in mijn natuurlijke groeiproces, echt fantastisch! Dit kan ik voor  zoveel aspecten mijn leven gebruiken!

Daizy 

Shaping Days Lifestyle & coaching

Enthousiasme straalt door scherm!

Ik was voor het eerst aanwezig bij de webinar van Erik. Zijn manier van uitleggen, aan de hand van metaforen, eigen ervaringen en duidelijke illustraties maakte het goed te begrijpen en te relateren aan mezelf of mijn eigen situatie.


Hij neemt alle tijd voor interactie wat het ook erg leuk maakt, waardoor je er ook goed bijblijft. Erik straalt enthousiasme uit, wat hij zelfs over weet te brengen via je scherm.  Ik meld me bij deze alvast aan voor de volgende!
22-08-2022
Start om 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden