Ontdek het geheim van online verleiding

Haal meer leads, klanten en omzet uit je website!

Durven

Gezonde mindset

Doen

Energieke staat

Begrijpen

Ecologisch bewustzijn

Profielfoto van Keynote speaker Erik van Haren

Wil jij ook gelukkig groeien?

De opleiding hNLP practitioner neemt je mee in een reis door je brein. Het geeft je op een begrijpelijke manier waardevolle technieken die direct toepasbaar zijn, zowel privé als tijdens je werk.

Word bewust van je eigen denkkracht

Je bouwt zelfvertrouwen op terwijl je op onderzoek gaat om je angsten te overwinnen door buiten je comfortzone te je angsten te overwinnen door buiten je comfortzone te DURVEN treden.

Jouw transformatieproces gebeurt stapsgewijs terwijl je in actie komt en jouw motivatie leert te voeden door ervaring op te DOEN.

Je ontdekt waar je beperkende overtuigingen en emoties liggen en gaat de oneindige omvang van jouw ware potentieel BEGRIJPEN

Het resultaat zal een variëteit aan handvatten zijn waarmee je jezelf en anderen kunt coachen naar de beste versie van zichzelf.

Het programma met inhoud:

Weekend 1: Wat is (H)NLP?

Maak kennis met NLP en hNLP. Ontdek hoe we door middel van het veranderen van onze taal en bewuster gebruik te maken van onze zintuigen, de manier waarop we waarnemen alsmede de beleving van gebeurtenissen kunnen veranderen.

Weekend 2: Je missie

Wordt bewust van jouw ongewenste patronen. Kom achter jouw dromen en leer doelen stellen op onbewust niveau. Breng je doelen en dromen overeen met je kernwaarden en blijf in balans met je ware zelf. Ontdek de onbewuste werking van mentale associaties en de kracht van focus. Leer verantwoordelijk en op een veilige manier persoonlijke verandering te bewerkstelligen door je intenties te bepalen.

Weekend 3: Je identiteit

Kom erachter hoe je over jezelf denkt, ontwikkel zelfacceptatie en leer omgaan met het commentaar van je innerlijke criticus. Herontdek jezelf, maak een besluit over wie je wilt zijn en ontwikkel je vermogen om in overeenstemming met je nieuwe identiteit te leven. Creëer congruentie tussen hoofd, hart en buik. Ontdek hoe rapport je helpt wederzijds respectvol te communiceren vanuit een gevoel van vertrouwen.

Weekend 4: Waarden en overtuigingen

Ga op onderzoek uit naar wat je over jezelf gelooft en waar je een gevoel van zekerheid over hebt. Ontdek onbewuste blokkades en doorbreek beperkende overtuigingen. Leer negatieve gebeurtenissen uit het verleden los te laten en daarmee energievretende emoties zoals boosheid en schaamte. Ontwikkel overtuigingen die overeenkomen met wie je wilt zijn en wat je wilt doen. Bepaal de koers van jouw leven.

Weekend 5: Vaardigheden

Kom erachter hoe je vaardigheden hebt ontwikkeld. Leer objectief reflecteren met een verkennersmindset. Gebruik tijdlijnen om effectief beperkingen uit het verleden op te ruimen en te vertrouwen op het aanleren van nieuwe vaardigheden. Leer je aandacht op het nu te richten door meditatie. Ontdek de grenzen van je mogelijkheden door visualisaties en ademhalingstechnieken. Beïnvloed je staat van zijn en creëer hiermee optimale invloed voor jouw veranderingsproces.

Weekend 6: Gedrag

Identificeer je gedrag en krijg inzicht in de effectiviteit ervan. Ontdek hoe je jouw gedrag kunt ombuigen. Wordt een meester in zintuiglijk waarnemen. Verdiep je in het toepassen van succesvolle strategieën en objectief reflecteren door middel van de waarnemingsposities.

Weekend 7: Omgeving en examen

Onderzoek welke impact de mensen waarmee jij omgaat op jou hebben. Breid positieve relaties uit die de beste versie van jezelf naar boven halen. Word je er bewust van dat jouw plaats in het geheel van invloed is op de kracht die je voelt en de harmonie die je ervaart.

Bonus dag: Familie opstellingen

Kerngroei

Voor wie is (h)NLP geschikt?

Iedereen die bereid is om gedurende 14 dagen zich volledig aan zichzelf en deze opleiding te committeren.

Wat levert een (h)NLP practitioner op?

Deze opleiding is een opening naar jouw natuurlijke groeiproces van het leven. Met dit certificaat ben jij officieel NLP gecertificeerd NLP practitioner, waarmee jij als coach vaardig bent om mensen te begeleiden in hun groeiproces met (H)NLP.

Wat is HNLP?

Humanistisch Neuro Linguistische Psychologie is de doorontwikkelde variant van NLP waarbij de neurologie van de persoon centraal staat. Het biedt een directe ingang tot de kern van een persoon, waarbij een gedragsverandering vanuit de persoon zelf verandert, in plaats van door beïnvloeding van buitenaf.

Wanneer is NLP een goede keuze?

Met NLP breng je denkpatronen inzichtelijk, leer je technieken om onbewuste patronen in je hoofd en in je lijf in kaart te brengen en te veranderen. Je wordt bovendien vaardiger in verbinden en bewuster van de jouw communicatie met anderen. De NLP practitioner opleiding is een goede keuze voor iedereen die persoonlijk wilt groeien.

Je website als marketing machine

Je website moet geen statisch visitekaartje zijn maar een ‘marketing machine’ die iedere maand (volautomatisch) nieuwe leads en klanten oplevert en jou als ondernemer vrij maakt van je business.

Het grote geheim achter het succes van onze eigen websites (zoals IMU.nl) is dat we deze constant optimaliseren. We testen constant onze pagina’s, processen en funnels en brengen verbeteringen aan in de conversieratio.

Hierdoor halen wij steeds meer resultaat uit onze bezoekersstromen en zijn we in staat geweest om de afgelopen jaren miljoenenomzetten per jaar te draaien en 6 succesvolle bedrijven op te zetten.

Wil jij onze beste inzichten en technieken van ons leren?

Ik heb mijn omzet dit jaar met 500% zien groeien dankzij de conversie tips van IMU!

Yvo de Wal

12 jaar ervaring in één programma

Ontdek onze meest effectieve technieken die meer omzet opleveren

We hebben onze beste technieken voor jou gebundeld

Targetting

Ontdek je ideale bezoeker (én klant) zoals je hem nooit eerder zag en leer hoe je een website vele malen effectiever maakt.

Conversie-gericht design

Overleef het ecosysteem van afleidingen waarin je bezoekers de aandachtsspanne van een goudvis hebben.

(Neuro)webdesign trends

Welke (design)standaarden moet je tegenwoordig hanteren om een super effectieve website op te zetten? 

Landingspagina's

Ontdek de anatomie van de ideale landings- en conversiepagina's voor opt-in, sales, events, offertes en andere doelen!

Marketing funnels

Automatiseer je customer journey met een volautomatische, en tijdloze online marketing funnel

Conversie Triggers

Hoe trigger je jouw bezoekers op het juiste moment, op de juiste plaats, met precies het juiste aanbod?

WebPsychologie

Meester de kunst van online verleiding en train je bezoekers / leads om precies de juiste actie te ondernemen.

Neuromarketing

Neuromarketing en copywriting technieken die je doen glimlachen, verbazen en je conversie laten knallen.

Sales Boosters

Creëer een 'slaapzakfactor' en enorme pieken in je bereik en omzet met online acties en productlanceringen.
€ 2975,-
€ 1995,-

HNLP-Practitioner

  • Kan jouw website/webshop wel een boost gebruiken?
  • Wil je meer leads, klanten en omzet uit je bezoekers halen?
  • Ben je klaar om je conversie door het plafond te laten stijgen?


Dan is dit het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van 8 jaar ervaring van 2 top-experts in conversie optimalisatie.

Start met leven vanuit jouw natuurlijke flow