Ontdek het geheim van natuurlijke groei

Word je bewust van jouw groeipotentieel

Durven

Gezonde mindset

Doen

Energieke staat

Begrijpen

Ecologisch bewustzijn

Profielfoto van Keynote speaker Erik van Haren

Wil jij ook gelukkig groeien?

De opleiding hNLP practitioner neemt je mee in een reis door je brein. Het geeft je op een begrijpelijke manier waardevolle technieken die direct toepasbaar zijn, zowel privé als tijdens je werk.

Word bewust van je eigen denkkracht

Je bouwt zelfvertrouwen op terwijl je op onderzoek gaat om je angsten te overwinnen door buiten je comfortzone te je angsten te overwinnen door buiten je comfortzone te DURVEN treden.

Jouw transformatieproces gebeurt stapsgewijs terwijl je in actie komt en jouw motivatie leert te voeden door ervaring op te DOEN.

Je ontdekt waar je beperkende overtuigingen en emoties liggen en gaat de oneindige omvang van jouw ware potentieel BEGRIJPEN

Het resultaat zal een variëteit aan handvatten zijn waarmee je jezelf en anderen kunt coachen naar de beste versie van zichzelf.

Kerngroei

De natuurlijke flow van het leren en het leven

Het programma met inhoud:

Weekend 1: Wat is (H)NLP?

Maak kennis met NLP en hNLP. Ontdek hoe we door middel van het veranderen van onze taal en bewuster gebruik te maken van onze zintuigen, de manier waarop we waarnemen alsmede de beleving van gebeurtenissen kunnen veranderen.

Weekend 2: Je missie

Wordt bewust van jouw ongewenste patronen. Kom achter jouw dromen en leer doelen stellen op onbewust niveau. Breng je doelen en dromen overeen met je kernwaarden en blijf in balans met je ware zelf. Ontdek de onbewuste werking van mentale associaties en de kracht van focus. Leer verantwoordelijk en op een veilige manier persoonlijke verandering te bewerkstelligen door je intenties te bepalen.

Weekend 3: Je identiteit

Kom erachter hoe je over jezelf denkt, ontwikkel zelfacceptatie en leer omgaan met het commentaar van je innerlijke criticus. Herontdek jezelf, maak een besluit over wie je wilt zijn en ontwikkel je vermogen om in overeenstemming met je nieuwe identiteit te leven. Creëer congruentie tussen hoofd, hart en buik. Ontdek hoe rapport je helpt wederzijds respectvol te communiceren vanuit een gevoel van vertrouwen.

Weekend 4: Waarden en overtuigingen

Ga op onderzoek uit naar wat je over jezelf gelooft en waar je een gevoel van zekerheid over hebt. Ontdek onbewuste blokkades en doorbreek beperkende overtuigingen. Leer negatieve gebeurtenissen uit het verleden los te laten en daarmee energievretende emoties zoals boosheid en schaamte. Ontwikkel overtuigingen die overeenkomen met wie je wilt zijn en wat je wilt doen. Bepaal de koers van jouw leven.

Weekend 5: Vaardigheden

Kom erachter hoe je vaardigheden hebt ontwikkeld. Leer objectief reflecteren met een verkennersmindset. Gebruik tijdlijnen om effectief beperkingen uit het verleden op te ruimen en te vertrouwen op het aanleren van nieuwe vaardigheden. Leer je aandacht op het nu te richten door meditatie. Ontdek de grenzen van je mogelijkheden door visualisaties en ademhalingstechnieken. Beïnvloed je staat van zijn en creëer hiermee optimale invloed voor jouw veranderingsproces.

Weekend 6: Gedrag

Identificeer je gedrag en krijg inzicht in de effectiviteit ervan. Ontdek hoe je jouw gedrag kunt ombuigen. Wordt een meester in zintuiglijk waarnemen. Verdiep je in het toepassen van succesvolle strategieën en objectief reflecteren door middel van de waarnemingsposities.

Weekend 7: Omgeving en examen

Onderzoek welke impact de mensen waarmee jij omgaat op jou hebben. Breid positieve relaties uit die de beste versie van jezelf naar boven halen. Word je er bewust van dat jouw plaats in het geheel van invloed is op de kracht die je voelt en de harmonie die je ervaart.

Bonus dag: Familie opstellingen

€ 2750,-
€ 1750,-

HNLP-Practitioner pilot najaar 2023

Deze volledige HNLP-practitioner opleiding wordt in het voorjaar van 2023 gegeven aan een select groepje deelnemers. Deelnemers mogen zich na deze opleiding HNLP-coach noemen. De opleiding is geaccrediteerd door de American Board of NLP.

De data:

15-16 september (weekend 1),  29-30 september (weekend 2), 20-21 oktober (weekend 3), 27-28 oktober (weekend 4), 10-11 november (weekend 5), 24-25 november (weekend 6), 8-9 december (weekend 7), ? januari (bonusdag)